Обережно! Тут сплять квіти!

Обережно! Тут сплять квіти!🌸 Мило звучить, чи не так? А тут і справді «сплять» квіти – ті, що зимують у ґрунті. Наприклад, саме тут чекають весни цибулинки тюльпанів🌷.
Таблички-«підказки» у парках та скверах вже стали звичними для киян. Хоча ще якихось років 5-7 тому це було «новиною».
Розпочинаючи ремонти топових парків у Києві, ми чітко розуміли, що без інформативної складової ніяк. Мають бути вказівники з навігацією, розташуванням основних локацій, інформаційні таблички з назвами рослин чи тварин, пояснювальні з правилами поведінки, застереженнями. Звісно, ми іноді «підглядаємо», які є інфостенди й вказівники в інших країнах, шукаємо цікаві рішення. Це все про комфорт відвідувачів.
І як би не хотілося вірити в добросовісність і вихованість відвідувачів, але нагадування про те, що не можна смітити, ламати дерева, розпалювати вогнища, як поводитися біля фонтанів чи, наприклад, у скейт-зоні теж потрібні. Крім того, це виховання й маленьких киян, які змалечку вчаться відповідальності. Тож дуже сподіваюся, що поступово ми викорінимо варварське ставлення до табличок у парках та скверах, коли їх ламають чи розмальовують, адже це теж чимало розповідає про нас☝️.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02AQUMZf3HpNAgqc3neLdJAXCcfqcfLcZaKEGGByGh924GeQtz7i8keYMRSKcssHrDl&id=100002093023512